GOAL featured on InnovationOrigins.com

Last Friday, we enjoyed speaking on a research meet organised by the TU/e Center of Humans and Technology. The session was summarised well by InnovationOrigins.com:

Iedere drie maanden krijgen verschillende onderzoekers van de TU Eindhoven de kans om hun recente vindingen te delen tijdens de Research Meets. Zo ook afgelopen vrijdag tijdens de 7editie van de bijeenkomst, die ditmaal in het teken van gezondheid en welzijn stond. Uiteenlopende onderwerpen als fietsen, augmented reality en de ‘workwalk’ kwamen aan bod.
Pieter Van Gorp, Assistant Professor aan de TU/e, sprak over het GOAL-framework dat hij ontwikkelde. Doel daarvan is om er spelenderwijs een gezondere levensstijl op na te houden. Enkel een framework heb je echter niet veel aan, dus werd er ook een app ontwikkeld; GameBus. De app, welke voor gebruik binnen families en vriendengroepen is ontwikkeld, geeft de gebruiker inspannende opdrachten, bedoeld om zowel mentaal als fysiek gezond te blijven. Als laatste sprak omgevingspsycholoog Yvonne de Kort over haar onderzoek naar het belang van goede en gezonde werkplekken.

If you are interested in receiving a copy of our GOAL-related slide deck then please contact us.